Ділимося з вами хорошими новинами.  З лютого ми розпочинаємо ще один проєкт який підтримали наші нові партнери Renovabis за кошти надані Німецькою Католицькою спільнотою.

Ділимося з вами хорошими новинами. З лютого ми розпочинаємо ще один проєкт який підтримали наші нові партнери Renovabis за кошти надані Німецькою Католицькою спільнотою.

Роками ми працюємо над тим, щоби на суспільному і державному рівні відбулась нормалізація ставлення до людей із синдромом Дауна. Проєкт “Синдром підтримки 2.0: від стресу до прийняття дитини з синдромом Дауна у сім'ях” дає нам можливість продовжувати цю роботу. Мова йде про два напрямки: покращення якості життя сімей в конкретному моменті, тут і зараз, і виховання та розвиток поколінь дітей з синдромом, які будуть адаптовані до життя.

В рамках проєкту ми Організуємо та проведемо:

первинні й повторні консультації для родин;

групові зустрічі для батьків дітей від народження до 2-х років в трьох групах “Немовлята”;

групу для батьків "Підтримуюче середовище: обмін досвідом" де разом із психологом вони зможуть розділити свої переживання з іншими батьками, навчитись управляти своїм психологічним станом;

Створимо нові інструменти та меседжі для проведення інформаційної кампанії до Всесвітнього дня людей з синдромом Дауна;

Розпочнемо планування та перші етапи створення низки порад та інструкцій для батьків дітей з синдромом Дауна від народження до дорослого віку у вигляді "Дорожньої карти";

Організуємо тренінг для наших спеціалістів з метою ресурсної підтримки команди.Дякуємо за таку можливість нашим партнерам.