Дружня зустріч ГО та благодійних організацій

Дружня зустріч ГО та благодійних організацій

Пройшло майже 6 місяців з нашої дружньої зустрічі з представниками громадських та благодійних організацій з різних регіонів України. Минулого разу ми зустрілись, щоб познайомитись з тими кого не знаємо, і дізнатись більше про тих, кого знаємо.

Це був перший дотик, від якого ніхто не знав що очікувати — довкола нестабільність, небезпека, в душі кожного — страх та непевність у завтрашньому дні. Хто міг знати, скільки часу проіснує наш сектор, скільки ще протримається благодійна сфера, скільки існуватиме вільна Україна? Знати — не міг ніхто. Вірили — ми всі. І продовжуємо вірити. Тому це дотик був такий важливий, і саме він дав нам нові сили та прояснив бачення щодо наступних кроків.

За цей час ми зробили низку публікацій про те, як живеться регіональним батьківським організаціям в сучасних реаліях, підтримали збір Шепетівської громадської організації “Діти сонця” на відкриття кав’ярні, де працюватимуть люди з синдромом Дауна.

Всі наші дії спрямовані на те, щоб наша спільнота ставала дружнішою в середині себе, зрозумілішою для зовнішнього кола, і досягала своєї головної мети. Ні для кого з нас не секрет, що об’єднує нас спільна справа — здобуття гідного майбутнього для наших дітей.

Тому, ми робимо те що робимо. А зараз, час для наступного кроку.

Запрошуємо представників громадських та благодійних організацій та інших батьківських об’єднань що опікуються людьми з синдромом Дауна до участі в нашій наступній зустрічі: “Нові кроки до єднання”

що відбудеться 22.12.2022

о 12:00

на платформі Zoom

Реєстрація та деталі за посиланням: https://forms.gle/AuZcz4ixXJrx5YNx5