Друзі!

Друзі!

Друзі!

Проводимо підсумки та радо ділимось із вами успіхами реалізації одного з наших найадаптивніших проєктів 2020 року – соціальної ініціативи, спрямованої на підтримку дітей та молоді з синдромом Дауна та їхніх родин у часи розгортання пандемічної кризи. Все це стало можливим завдяки отриманому гранту від Фундації Ашан для молоді Fondation Auchan pour la jeunesse у рамках конкурсу соціальних проєктів COVID-2019. Наш спільний з мережею Ашан проєкт тривав з липня по кінець грудня 2020 року і дозволив нам досягнути основної мети – якісно адаптувати діяльність під нові виклики сучасності.

В результаті проєкту ми:

undefined
undefined

30 молодих людей віком від 16 до 36 років з 13-ти міст, містечок та сіл України отримали якісну підтримку в рамках Молодіжного Клубу та Підтриманого працевлаштування. Зокрема, було створено 7 відео-уроків на тему «Розвиток емоційного інтелекту» для молоді з ментальними порушеннями та 7 тизерів до цих уроків https://cutt.ly/NkokoMn. Крім того, з учасниками проєкту було проведено 7 zoom-занять для відпрацювання теми кожного відео-уроку. Кількість осіб, які виходили на онлайн-заняття більше, ніж один раз – 11. Всі вони отримали сертифікати учасників.

Ми щиро дякуємо Ашан та АШАН Таланти & Кар'єра за співпрацю та підтримку під час реалізації проєкту. Адже в результаті нам вдалося якісно перевести нашу роботу з дітьми та молоддю з СД і їхніми батьками в онлайн-режим, а це, своєю чергою, розширило географію нашої діяльності. Так нашими послугами змогли скористатися не лише родини з Києва та області, а й сім’ї з Одеської, Львівської, Полтавської, Харківської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Миколаївської, Донецької, Івано-Франківської, Волинської та Хмельницької областей.

Радіємо, що завдяки такій підтримці наших партнерів ми не лише змогли продовжити свою діяльність у ці важкі часи, а й вийти на якісно новий рівень обслуговування наших підопічних!