Друзі, з радістю ділимося з вами підсумками грантового конкурсу «Срібна монетка» від Ukrsibbank BNP Paribas Group

Друзі, з радістю ділимося з вами підсумками грантового конкурсу «Срібна монетка» від Ukrsibbank BNP Paribas Group

Друзі, з радістю ділимося з вами підсумками грантового конкурсу «Срібна монетка» від Ukrsibbank BNP Paribas Group, який цього року минув під гаслом «У світі, що змінюється, кожна дитина є супергероєм». Збір грантових коштів тривав з 25 серпня по 25 листопада 2020 року, і склав 200 тис гривень. Нагадаємо, що до участі в конкурсі було запрошено регіональні недержавні організації та їхні проєкти з метою обрати три найкращі ініціативи, спрямовані на творчий та фізичний розвиток дітей з особливими освітніми потребами.

Отож,

undefined
undefined
undefined

І перше місце здобув проєкт «В майбутнє разом!» від БО «Сонячні діти Криворіжжя» з сумою гранту 80 тис. грн. Проєкт передбачає сім місяців практичних та теоретичних занять із дітьми з СД, спрямованих на засвоєння найнеобхідніших навичок для професійної реалізації та успішного щоденного функціонування (уроки кулінарії, особистої гігієни, швейної справи, флористики). Також проєкт сприятиме розвитку волонтерській діяльності в Україні.

Підведення підсумків конкурсу дивіться тут: https://youtu.be/YTXDYlTlP8Q  

Від імені всіх батьківських організацій висловлюємо щиру подяку за багаторічну партнерську підтримку Ukrsibbank BNP Paribas Group. Ми неабияк вражені вашим щирим бажанням змінювати наше суспільство та будувати краще майбутнє наших дітей разом. І в ці важкі часи саме такі надійні партнери дозволяють нам рухатися вперед, бути підтримкою для батьків та здійснювати мрії наших дітей, незважаючи ні на що!   

#СрібнаМонетка #Ukrsibbank #ВБОДаунСиндром