Дякуємо за підтримку!

Дякуємо за підтримку!

Друзі, ми провели масштабну Інформаційну кампанію до Всесвітнього дня людей із синдромом Дауна до 21 березня і сьогодні ми радо ділимося з вами нашими успіхами. Ми залучили до участі в активностях кампанії 14 партнерів:

5 з них замовили 325 пар традиційних шкарпеток для проведення ярмарків серед співробітників: Фармак, AC Crowe Ukraine, Hunters Garage, DENTSU, Glenmark Ukraine, ви неймовірні! Дякуємо!;

ще 9 підтримали інформаційно та фінансово: Infopulse, Ukrsibbank, Ernst&Yang, Delonghi, Ing bank, Syngenta, Good Wine,

 Динаміка центр розвитку дитини, Dostupno.ua, колеги, ми вдячні за вашу підтримку!Також був організований флешмоб #Шкарпетуйся. Нас підтримали 3 блогери які зняли відео: Лідія Войтенко, Валерія Машталер, Вадим Машталер. Ми всією командою не могли відірватись від перегляду роликів. (Посилання на них залишимо в коментарях. Щоб ті, хто пропустив, могли подивитись:)).А ще, цього року ми підготували тематичний Quiz в якому кожен міг перевірити свої знання про синдром Дауна та зробити свій внесок в підтримку нашої діяльності. Участь в ньому взяли 220 осіб і ми сподіваємось що він всім сподобався. За перші ж 2 дні Інформаційної кампанії було зібрано 205930,61 грн.10% цієї суми підуть на психологічну та інформаційну підтримку сімей, в яких щойно народились діти з синдромом Дауна та сімей, в яких виховуються діти до 2 років. Це найбільш вразлива аудиторія, тим паче на фоні війни. 10% будуть направлені на програми Молодіжного Клубу, а саме - на навчання та заходи з метою соціалізації. Решта - на безперебійну роботу команди, яка щодня крутить коліщатка цієї машини під назвою “допомога сім’ям, дітям та молоді” створюючи нові проєкти та шукаючи вирішення актуальним проблемам.Ми відчуваємо, що у нас ще багато роботи, але, підбиваючи підсумки цієї кампанії, ми бачимо яка велика кількість людей нас підтримує. Разом із вами ми працюємо над тим, щоб суспільство приймало людей із синдромом Дауна, і разом із вами робимо його рівним для всіх.Вся пророблена робота була б неможливою без підтримки партнерів із Renovabis за рахунок коштів Німецької Католицької спільноти та Fondazione l'Albero della Vita ONLUS .Дякуємо, що допомагаєте нам!