Маємо гарні новини і ділимося з вами, наші дорогі читачі. Розпочинаємо проект

Маємо гарні новини і ділимося з вами, наші дорогі читачі. Розпочинаємо проект "Синдром підтримки: психологічна допомога людям з синдромом Дауна та їх сім'ям"

Маємо гарні новини і ділимося з вами, наші дорогі читачі. Розпочинаємо проект "Синдром підтримки: психологічна допомога людям з синдромом Дауна та їх сім'ям" що впроваджується за фінансової підтримки Zagoriy Foundation. Проект триватиме до кінця жовтня.

Люди в стресових умовах потребують підтримки для створення нових життєвих настанов та алгоритмів. Тому, в цьому проекті ми надамо можливість отримати консультації батькам дітей з синдромом Дауна від дорослого та дитячого психологів, корекційних педагогів, а для молодих людей проведемо підтримуючі зустрічі, такі які відбувались до війни, але зі змінним фокусом уваги. Плануємо працювати з переживанням нових, деструктивних емоцій. В результаті очікуємо на покращення психологічного стану бенефіціарів проекту, створимо для них коло підтримки.

Ми прагнемо надати психологічну та корекційну підтримку батькам людей з синдромом Дауна - проконсультувати їх з питань розвитку, адаптації та соціалізації дітей в нових умовах. Допомогти дітям та молоді з синдромом справлятись зі своїми емоціями та переживаннями у стресових умовах.

Проектом передбачено така діяльність:

Консультації спеціалістів:

психолога - 55

психолога-корекційного педагога - 25

психолога дитячого - 25

корекційного педагога (пізнавальний розвиток) - 55

Зустрічі молодіжного клубу:

10 зустрічей, по 2 на місяць.

Для участі в проекті звертатися:

Для молоді (18+) з приводу участі в онлайн-групі -  Іванна 

undefined

тел. 067-321-49-52 (viber)

В групі ще є місця.

Для батьків дітей щодо запису на консультації - Наталія

undefined

тел. 098-345-48-05 (viber)

Кількість зустрічей та консультацій обмежена можливостями проекту, просимо поставитись до цього з розумінням.

#синдром_підтримки #Сміливість_допомагати #Разом_можливо_все