Навіщо наймати на роботу людей з інтелектуальною інвалідністю - вигоди та заохочення

Навіщо наймати на роботу людей з інтелектуальною інвалідністю - вигоди та заохочення

undefined
undefined
undefined

Такі тези звучали під час сьогоднішнього воркшопу "Навіщо наймати на роботу людей з інтелектуальною інвалідністю - вигоди та заохочення». Його організувала наша організація у рамках проєкту "Створення інструментів для соціалізації та самореалізації людей із синдромом Дауна задля зниження рівня соціальної ізоляції" за підтримки британського фонду The BEARR Trust.

Дуже тішимося, що розмова вийшла конструктивною і предметною. Дякуємо всім спікерам, які взяли участь у круглому столі: Велдман Керіен – Генеральний менеджер готелю Radisson Blu Hotel, Kyiv City Centre; Владислав Мельничук -   Представник консалтингової компанії Deloitte; Роман Пилипенко - Державний експерт експертної групи з питань реабілітації; Тетяна Баранцова - Урядова уповноважена з прав людей з інвалідністю; Андрій Василенко – Директор ДП «Зееландія», засновник соціальних підприємств Голландська пекарня 21.3, Cafe 21.3, Перспектива 21-3; Тетяна Образцова – Керівник сектору людських ресурсів та касових операцій Ашан Рів Гош Ашан.

І, звісно, наші Олена Большаніна - Президентка ВБО «Даун Синдром» та Іванна Віхтинська - Керівниця Молодіжного напрямку ВБО «Даун Синдром».

На завершення зустрічі Тетяна Баранцова - Урядова уповноважена з прав людей з інвалідністю - запропонувала зустріч у вузькому колі, щоб обговорити, які зміни конче потрібні зокрема і на законодавчому рівні, що пропонує громадськість і які можуть бути перші кроки, що в майбутньому допоможуть збільшити відсоток працевлаштованих людей з інвалідністю в Україні. Пані Тетяна запевнила, що уряд готовий до співпраці з громадськістю.

Тож робота триває! 

undefined