Ось і прийшов час для третього модулю нашого онлайн-курсу з партнерами з EdEra «Навчаємося з радістю»!

Ось і прийшов час для третього модулю нашого онлайн-курсу з партнерами з EdEra «Навчаємося з радістю»!

Ось і прийшов час для третього модулю нашого онлайн-курсу з партнерами з EdEra «Навчаємося з радістю»!

Цього тижня Наталія Ліщук, наш незмінний лектор – експертка шкільного проєкту Перспектива 21-3 – детально розкриє тему

«Комплексне використання методики ТАН-Содерберг»

та розповість про специфіку використання цієї методики з дітьми з особливими освітніми потребами.

Чи знайоме вам поняття «ТАН-Содерберг»? Так, саме «ТАН-Со-дер-берг», а не інакше. Це назва голландської методики, яку успішно адаптували й інтегрували в роботу з дітьми з особливими освітніми потребами. 

Отже, якщо ви працюєте з дітьми, в яких існують проблеми з мовленням, а саме: страх прямих запитань, розуміння набагато краще, ніж усне мовлення, складність формулювання та висловлення думки, то вам вкрай необхідно дізнатися, як працює ТАН-Содерберг. За умови комплексного та систематичного використання цієї методики в своїй роботі на вас обов’язково чекає успіх. Адже завдяки практичності, доступності матеріалу, що ґрунтується на врахуванні індивідуальних особливостей кожної дитини, під час навчання помітно зростає якість розвитку мови та мовлення в дітей із синдромом Дауна та дітей з інтелектуальними порушеннями. Більше того: ми пропонуємо не тільки теоретичні знання, але й практичні вправи, які захоплюють і дітей, і дорослих.

Нагадуємо, що отримати доступ до всіх відео-уроків нашого курсу ви можете за посиланням https://cutt.ly/vZkYilq. Курс - безкоштовний, а фінальний тест, який дає можливість отримати сертифікат, коштує 350 грн. Всі необхідні інструкції з оплати та реквізити ви отримаєте відразу після проходження всіх чотирьох модулів. Сертифікат можна використати для покриття кредитів, необхідних для атестації педагогічних працівників (за узгодженням з педагогічною або науковою радою вашого закладу освіти).

І нехай наші діти завжди вчаться з радістю!