Ось і скінчилася школа для учнів 10-А класу нашого шкільного проєкту Перспектива 21-3.

Ось і скінчилася школа для учнів 10-А класу нашого шкільного проєкту Перспектива 21-3.

Ось і скінчилася школа для учнів 10-А класу нашого шкільного проєкту Перспектива 21-3. Це свято було водночас радісним і сумним. Радісно, що в учнів починається новий етап життя. І трішки сумно, що остання сторінка книги дитинства вже перегорнута, й починається нова історія.

У шкільному проєкті «Перспектива 21.3» були задіяні усі: учні, вчителі, батьки, ВБО «Даун-Синдром», БО «Перспектива 21.3», спеціальна школа-інтернат № 26, на базі якої було відкрито класи «Радість». Також до співпраці залучалися науковці й партнери, з якими можна познайомитися на сайті «Перспективи 21.3». Всі разом ми доклали багато зусиль в цю велику картину успішного навчання дітей із особливими освітніми потребами, зокрема, учнів із синдромом Дауна. І зараз ми з упевненістю можемо сказати, що усі витрати сил, часу, фінансів були варті таких результатів: наші випускники добре підготовлені до самостійного життя, подальшого навчання й роботи. Звісно, в чомусь вони потребуватимуть допомоги й підтримки. І це нормально.

Ми щиро вдячні усім нашим учням та батькам за довіру, за спільний нелегкий, але такий плідний шлях, і зичимо здійснення найзаповітніших мрій на новому етапі життя!

А дізнаватися найсвіжіші новини нашого шкільного проєкту «Перспектива 21.3» ви можете на сторінці: https://www.facebook.com/perspectiva21.3.