Ось і завершилася наша традиційна акція «Створюючи нове майбутнє»

Ось і завершилася наша традиційна акція «Створюючи нове майбутнє»

Ось і завершилася наша традиційна акція «Створюючи нове майбутнє», що вже який рік поспіль стає можливою завдяки зусиллям нашого надійного партнера АШАН Таланти & Кар'єра. Цього року результат перевищив наші найсміливіші очікування. Адже зібрана сума – майже 544 тис. грн. – вдвічі перевищила зібрану минулого року!

Нагадаємо, що акція проходила з 1 листопада до 1 грудня 2020 року по всій Україні й була спрямована на підтримку дітей та молоді з синдромом Дауна, які хочуть зростати, навчаючись, відвідуючи садочки та школи, щоб потім знайти своє робоче місце.

Зібрані кошти ми направимо на навчання дітей із СД у групах Підготовки до школи та на проєкти Підтриманого працевлаштування. Зокрема, в Центр Раннього Розвитку ВБО "Даун Синдром" кошти підуть на підтримку роботи 2 груп «Пізнайки», в яких онлайн-навчання проходитимуть 18 дітей віком від 6 до 9 років. А напрямки Молодіжного клубу та Підтриманого працевлаштування проведуть навчальні тренінги для 32 молодих людей із СД віком від 16 до 36 років. Учасниками цих груп та тренінгів стануть діти та молодь із різних регіонів України, а саме: Донецької, Полтавської, Львівської, Кіровоградської та Хмельницької областей, а також міст - Києва, Одеси, Дніпра, Харкова, Черкас, Луцька та Білої Церкви.

Така фінансова підтримка дуже важлива для наших дітей, адже, незважаючи на виклики пандемії, навчання повинно тривати, і ми не можемо витрачати найдорожчого ресурсу, який мусимо враховувати, коли йдеться про дітей із особливими освітніми потребами –  часу.

Щиро дякуємо надійному багаторічному партнеру компанії Ашан в Україні та усім небайдужим українцям, хто долучився до цієї акції. Завдяки всім вам майбутнє наших дітей, дійсно, буде кращим, а спільні зусилля допоможуть реалізувати мрії про їхнє повноцінне життя в соціумі! 

#Auchan #благодійність #ВБОДаунСиндром