Проєкт

Проєкт "Коло Друзів"

В рамках проєкту «Коло друзів», з яким ми стартували у лютому 2023 року за підтримки BIC Foundation та БІК Україна, набираємо групу підлітків з синдромом Дауна (14-17 років). Кількість учасників – 10-15 осіб.Заняття проходитимуть онлайн 2 рази на місяць. Не має значення — виїхали ви закордон, чи знаходитесь в Україні, головне мати доступ до Інтернету.Наші зустрічі – це не шкільне навчання, це, перш за все, спільнота для спілкування з однолітками та наставниками. З групою будуть працювати соціальна педагогиня, тренерка, Маркуця Світлана та координаторка Віхтинська Іванна. Вони вже 5 років опікуються молодіжною групою: розробляють та проводять тренінги, допомагають при адаптації на робочому місці. Традиційно наші зустрічі будуть тематичними:

правила поведінки у різних колективах

безпека

гендерне виховання

емоційний інтелектЦе окремі тематичні блоки, які розроблялись з урахуванням особливостей сприйняття інформації підлітками та молоддю з особливостями інтелектуального розвитку. Оскільки група нова, ми всі будемо знайомитись та налагоджувати спільну роботу, на початку буде потрібна включеність батьків.

Для участі в групі заповнюйте анкету за посиланням:https://forms.gle/xBsgrZqzkKfPU6y76Вона буде доступна протягом тижня, до 17 березня.