Шановні батьки, партнери, колеги!

Шановні батьки, партнери, колеги!

Шановні батьки, партнери, колеги!

З прийдешнім Новим Роком усіх вас! Тепер ми всі на цілий рік сильніші, витриваліші та креативніші. Це був важкий рік, і ми щиро вдячні кожному з вас за те, що ви були поруч.

Дякуємо нашим партнерам із бізнесу за те, що ви вкотре довели, що благодійність для вас – це поклик серця. Адже, незважаючи на серйозні виклики для бізнесу в 2020 році, ви були поруч, ви допомагали. Завдяки кожному з вас наша Організація не лише пережила важкі часи, а й вийшла на новий рівень: ми значно розширили географію нашої діяльності та виросли як спеціалісти.

Дякуємо всім колегам із суміжних благодійних організацій, державних органів, нашим донорам, з ким ми пліч-о-пліч відстоювали права людей із ментальними порушеннями в ці важкі часи. І про потреби наших дітей в часи пандемії не лише не забули, а й були проведені якісні інформаційні кампанії та дослідження з впливу вірусу на людей із СД, були зроблені кроки в напрямку захисту здоров’я наших дітей та молоді.

Дякуємо всім батькам за вашу витримку, натхнення та те, що ми разом проходили через всі труднощі року, що минає, і ми всі росли разом. Ви – наше натхнення і лише разом ми зможемо забезпечити гідне життя для наших дітей.

Щиро сподіваємося, що 2021 принесе мир і злагоду в наші домівки, і стане роком позитивних змін, принісши з собою гарні плоди всіх наших колективних зусиль в 2020 році!