У нас чудова новина від команди Перспектива 21-3!

У нас чудова новина від команди Перспектива 21-3!

undefined

Друзі!

У нас чудова новина від команди Перспектива 21-3!

Робочий зошит «Практична математика» для 3-го класу у 2-х частинах уже можна придбати!!!! Ми анонсували вам, що наклад друкується!

Його автори - Світлана Гаценко, Наталія Ліщук, Світлана Іванченко.

Ці зошити - наступна складова комплексу посібників для навчання практичної математики учнів з інтелектуальними порушеннями та дітей із синдромом Дауна зокрема.

undefined
undefined

Навчальний посібник розроблено на основі Типової освітньої програми для дітей з особливими освітніми потребами (наказ МОН від 01.04.2020 №467).

Розподіл навчальних годин за розділами і темами запропоновано з урахуванням пізнавальних можливостей дітей із синдромом Дауна, які потребують більше часу для сприймання, оброблення, запам’ятовування та багаторазового повторення програмового матеріалу.

undefined

У навчальному посібнику застосовані методики, що насамперед зорієнтовані на пошук і активізацію компенсаторних зон розвитку дітей із синдромом Дауна, дітей з інтелектуальними порушеннями, а саме: методика «Піктограми», адаптована голландська методика «ТАН-Содерберг» (метод глобального читання) і британська методика «Нумікон». Такий інтегрований підхід допомагає максимально індивідуалізувати процес навчання.

А ще вкрай важливо, що автори посібника зробили його максимально практичним, тобто враховували зв’язок математики з реальним життям.

Зошит рекомендувало МОН!

Щоб придбати, переходьте за посиланням

undefined

http://www.dyvogra.com/shop/index.php?route=product/product&product_id=1694