У п’ятницю, 31 травня в Центр Раннього Розвитку ВБО

У п’ятницю, 31 травня в Центр Раннього Розвитку ВБО "Даун Синдром" відбудеться одноденний навчальний тренінг з питань упровадження послуги раннього втручання.

У п’ятницю, 31 травня в Центр Раннього Розвитку ВБО "Даун Синдром" відбудеться одноденний навчальний тренінг з питань упровадження послуги раннього втручання.

Програма тренінгу складена з урахуванням результатів семінару з обміну досвідом між спеціалістами Центру Раннього розвитку ВБО «Даун Синдром» та Центру Раннього втручання БФ «Інститут Раннього втручання», який відбувся в Харкові у квітні 2019 року.

На тренінг з раннього втручання до Києва запрошені представники 9 регіональних організацій, котрі об’єднують батьків дітей із синдромом Дауна: ГО Сонячні діти Черкащини,  БО "Криворізька міська організація допомоги дітям да людям з синдромом Дауна "Сонячні діти Криворіжжя", Одеська міська благодійна організація допомоги дітям з синдромом Дауна "Сонячні діти", ОО "Винница ДАУН СИНДРОМ", ГО "Полтава Даун Синдром", ГО «Сонячні Діти Херсонщини», Громадська організація батьків дітей з синдромом Дауна м. Луцьк, Житомирська обласна ГО "Діти Сонця", Харківська благодійна організація батьків дітей із хромосомними особливостями та лікарів генетиків.

Навчальний тренінг з питань раннього втручання ВБО «Даун Синдром» проводить в рамках міні-грантового проекту «Стратегічні ініціативи з впровадження раннього втручання в Україні. Збільшення спроможностей батьківських громадських організацій», в межах та як невід’ємна частина спільної Програми «Батьки за раннє втручання в Україні», що впроваджується HealthProm (Великобританія), Національна Асамблея людей з інвалідністю України та БФ «Інститут раннього втручання» (БФ ІРВ).