VI Форум «Диригенти змін» компанії Deloitte Ukraine з темою

VI Форум «Диригенти змін» компанії Deloitte Ukraine з темою

Вчора відбувся VI Форум «Диригенти змін» компанії Deloitte Ukraine з темою «Довіра. Партнерство. Відповідальність». «Делойт» в Україні прагне сформувати дискурс відкритого бізнес-середовища навколо довіри. Адже саме завдяки довірі в усіх сферах ми можемо створити рівні можливості для кожного. З цією метою захід вкотре об’єднав керівників та власників бізнесу, державних діячів та лідерів думок задля розбудови кращого майбутнього в країні. А ми стали однією з трьох соціальних ініціатив (разом із організаціями Відчуй та Бачити серцем), яким направлять 20% від вартості квитків та партнерських внесків. На користь організації ВБО «Даун Синдром» зробили свій вибір 41,21% учасників форуму, а це становить 194 200 грн!

Частину зібраних коштів ми направимо на організацію щорічної конференції «Навчання та працевлаштування людей із СД: практичні рішення та нові можливості», яка відбудеться 5-6 грудня цього року.

Родзинкою цьогорічного заходу став «майданчик про інклюзію», де всі три ініціативи демонстрували зацікавленим, як це бути людиною з певними фізичними чи ментальними вадами. Зокрема, ми демонстрували учасникам, як у трудовому колективі почуваються люди з синдромом Дауна.

Щиро дякуємо компанії Deloitte Ukraine та гостям заходу за те, що сприяли розширенню кордонів нашої місії й допомогли зробити ще один важливий крок на шляху до розбудови кращого майбутнього для людей із синдромом Дауна!

#МріїУДії #ДиригентиЗмін2019