Віка Слюсаренко

Віка Слюсаренко

Кілька тижнів тому наша колега, Іванна Віхтинська, показала нам одне відео, від якого вся команда була в захваті. На відео учасниця “Молодіжного клубу” Віка Слюсаренко виконує акробатичні трюки в рамках домашнього завдання від циркової студії. Віка настільки справила на нас враження, що ми вирішили з нею поспілкуватись і розпитати про плани на майбутнє.

Вікі - 15. Вона живе в Полтавській області, і вже 8 років займається акробатикою в місцевій цирковій студії. Має багато друзів, з якими ходить в одну секцію. Розказує, що найбільше любить робити стійку на руках і крутити обручі. А ще Віка мріє вступити в циркову академію і виступати на великій сцені. Віка їздила у Німеччину, щоб взяти участь у Міжнародному інклюзивному фестивалі, де серед 700 учасників вийшла у фінал і вразила всіх членів журі.

Мама дівчинки, Лариса Слюсаренко, говорить, що неймовірно пишається донькою. “Ми дзвонили в Циркову академію кілька років тому. Нам сказали, що треба дивитись на дитину. Але це було ще до ковіду і до великої війни. Як зараз - не знаю. Але у нас є два варіанти: або пробувати кудись вступати, щоб її помітили, або сидіть все життя в селі на одну пенсію.”, - розказує пані Лариса.

Друзі, зараз ми звертаємось до вас. Поділіться цим постом у своїх соціальних мережах. Можливо, хтось, хто дотичний до циркового мистецтва та акробатики, побачить Віку і зможе щось порадити родині. Віримо, що Віка буде виступати на великій сцені!

Відео можна переглянути у нашій телеграм спільноті за посиланням 

https://t.me/+6SSh7z4V9ao3NDQy

Публікація підготовлена за підтримки Center for Disaster Philanthropy Ukraine Humanitarian Crisis Recovery Fund

#for_future#CDP4Recovery