Збулося!

Збулося!

Збулося!

Ми отримали чек від Фундації Ашан для молоді на створення Центру сучасної освітньої, соціально побутової та професійно-трудової підготовки «Навчальний центр здорового харчування» на базі школи-інтернату № 26 м. Києва. Таким чином учні школи зможуть почати своє навчання в Центрі здорового харчування вже найближчим часом.

Навчальний центр здорового харчування – це освітній осередок, який допоможе учням з особливостями розвитку отримати навички здорового способу життя, дізнатися про основи здорового харчування та збереження природного навколишнього середовища. А в перспективі учні Центру зможуть самостійно використовувати здобуті практичні знання  в побуті та в майбутній професійній діяльності. Адже головна мета проєкту – це отримання дітьми практичних знань, вмінь та навичок, які допоможуть їм якнайкраще реалізуватися в суспільстві та в майбутній професійній діяльності, зокрема. Навчання передбачає використання інноваційних форм та методів навчання  з залученням співробітників магазину АШАН Рів Гош (м.Київ) у якості волонтерів.

Радіємо запуску цього надзвичайно корисного та своєчасного проєкту й щиро дякуємо колегам із АШАН Рів Гош за те, що повірили в наш Центр і вирішили стати частиною кращого майбутнього для наших дітей!